суботу, 17 грудня 2016 р.

Говоріть дискримінації - STOP!


Проблема насилля в усіх його проявах дуже поширена у наш час адже мільйони людей у всьому світі страждають від нього. Сумною тенденцією стало те, що найбільший вплив насилля та дискримінації відчувають на собі діти, які не можуть самостійно захищатись від морального та фізичного приниження. У наші дні дуже часто зустрічається домашнє насильство у сім'ї, об'єктами знущання в якому є жінки. 
Для пропагування протидії насильству та дискримінації в Україні щорічно з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства", яка підтримується з 1991 року міжнародною спільнотою. 
Минулого тижня серед усіх шкіл Броварів відбувся конкурс плакатів "Говоріть дискримінації - STOP", приурочений цій Всеукраїнській акції. Автором плаката від нашого закладу стала Карина Топіха - учениця 7-В класу.
Учнівський колектив Броварського навчально-виховного комплексу посів І місце у конкурсі "Говоріть дискримінації - STOP"! 
                                              Анастасія Руденко, голова дистрикту «Хроніки НВК»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...