понеділок, 19 грудня 2016 р.

Новий погляд на ялинку

        Новий рік – це улюблене свято багатьох людей і найцінніше в ньому, без сумніву,  атмосфера. Ще змалку всі звикли, що головним атрибутом, без якого ми не уявляємо цього свята, завжди виступає ялинка. Однак, сумним фактом є те, що кожного року в передсвяткові дні гине декілька мільйонів ялинок.             Саме тому в Броварському навчально-виховному комплексі традиційно відбулася святкова виставка під гаслом «Збережи ялинку: замість ялинки - зимовий букет». Учні нашого закладу своїми виробами довели, що створити відчуття свята та радісного очікування новорічного дива можна й без знищення дерев. 
       Час усвідомити, що колишній споживацький підхід до навколишнього середовища давно застарів та завдає тільки негативних наслідків. Ми вважаємо, що такі новорічні ялинки та прикраси - це новий погляд на актуальну проблему вирубки лісів у передноворічний період.  Креативно, цікаво та корисно для навколишнього світу – саме так ми характеризуємо подібні акції.
 
 
 
 
 


Бережіть нашу природу! 
#ЗбережиЯлинку
                                       Катерина Молнар, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...