неділю, 25 грудня 2016 р.

New-Year-дизайн

        Новий рік – одне з найказковіших та найяскравіших свят, які існують у нашій країні та в світі загалом. Це період, коли в повітрі літають сніжинки, запах мандарин та передчуття чогось нового та незбагненного. Кожен відчуває прихід свята, і всі ми намагаємося оздобити свою домівку святковими прикрасами, ялинкою та іншими важливими дрібничками.  

        Тому 14 грудня голова дистрикту «Друг» разом зі своїм активом провела майстер-клас по виготовленню паперової новорічної ялинки для учнів 3 класу. Дітям дуже подобалося створювати вироби власноруч, адже вони могли  після цього прикрасити ними свою домівку. 
Зі слів Наталії, метою цього заходу було показати дітям, що речі, зроблені своїми руками, є найкращим подарунком і можуть надати помешканню більш затишного та святкового вигляду, а також навчити учнів новому та незвичайному. 
На мою думку, кожен може творити новорічні подарунки та святкові прикраси власноруч, адже головне – енергетика та добро, яке ви вкладаєте у виріб, створюючи його. Це просто, варто лише хотіти. 
Натхнення вам та новорічного настрою, адже свято наближається! 
Анастасія Руденко, голова дистрикту «Хроніки НВК»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...