неділю, 23 жовтня 2016 р.

Квест «Ми за здоровий спосіб життя!»

20 жовтня на базі загальноосвітньої школи I-III ступенів № 9 відбувся квест серед учнів 7-х класів, у якому взяли участь й учні НВК. 
Гравцям необхідно було якомога швидше відвідати всі станції, де на них чекали характерні завдання. Наша команда вміло виконала запропоновані задачі з географії та біології, розпізнала всі лікарські трави та приємно здивувала журі блискучим знанням народних прислів'їв та приказок.
На запитання, що стосувалися шкідливих звичок наші учасники правильно та швидко відповідали, а головне  чітко дали зрозуміти, що учні Броварського НВК категорично проти такого способу життя. 
Майже на кожній зупинці команда нашого закладу отримувала найбільшу кількість балів. А також гравці активно проявили себе під час демонстрації власної казки та на спортивних змаганнях.
Діти від самого початку були позитивно налаштовані, й саме тому їм дуже сподобався квест. Незважаючи на те, що учасники не зайняли призового місця, вони мали змогу дізнатися багато чого нового та цікавого для себе.
На такій піднесеній ноті хочеться побажати нашим читачам одного: нехай ваше тіло та ваш глузд завжди будуть здоровими! :)
Марія Жалінська, заступник голови дистрикту«Хроніки НВК» 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...