суботу, 22 жовтня 2016 р.

Вітаємо чемпіона!

14 жовтня, саме в День захисника України, відбувся чемпіонат Київської області з елітного професійного бою, де взяла участь збірна спортивного клубу «Сокіл», вихованцями якого є учні Броварського НВК.
Як відомо, навчально-виховний комплекс здавна славиться своїми спортсменами. Адже учні закладу не тільки розвинені фізично та цілеспрямовані, але й морально загартовані. В об'єктив нашої фотокамери потрапив дуже юний та скромний, однак вже абсолютний чемпіон Київської області – Владислав Гриб. Саме він виборов пояс у ваговій категорії до 35 кг і віковій групі 9-10 років.
За словами президента СК «Сокіл» Олександра Горобінського, Владислав саме з тих учнів, яким притаманний справжній спортивний характер та непереборна воля до перемоги. А втім, найголовніше те, що він вміє правильно чути вказівки тренера та чітко виконувати поставленні перед ним завдання. 
Тому вже цієї п'ятниці учні 4-х класів дружньо вітали Владислава з такою блискучою перемогою. Окрім пояса, чемпіон отримав ще й солодкий подарунок та привітання від адміністрації школи.
Проте тренер не радить зупинятися на досягнутому. Адже ця перемога  це лише початок!
Як журналіст, не можу дозволити собі оминути увагою наставника Владислава. Під час нашої зустрічі, Олександр Анатолійович поділився власними методами виховання майбутніх чемпіонів. Розповідає, що у себе в клубі він кожного тижня перевіряє щоденники. На моє щире здивування, пан Олександр пояснює:
 – Будь-який спортсмен, передусім, має бути розумним та освіченим. Якщо у своїх вихованців побачу погані оцінки – відразу ж роблю зауваження й даю їм місяць для «реабілітації». Коли й це не допомагає, то доведеться ставити питання про виключення зі спортивного клубу. Без жартів. Так, суворо, але дієво.

Зрештою, від себе також хочеться побажати Владиславу та його тренеру нових перемог!
Нехай всі вершини будуть вашими!

Наталія Мандебура

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...