середу, 5 жовтня 2016 р.

ВИБОРИ ГОЛОВИ УЧНІВСЬКОЇ ДИСТРИКТОРІЇ

Впродовж тижня в нашому закладі проходила агітаційна кампанія. Потенційні виборці знайомилися з програмою кандидатів на пост Голови Учнівської Дистрикторії та відвідали дебати, де мали можливість поставити будь-яке запитання майбутньому очільнику учнівського самоврядування.

«Якою ви бачите нашу школу через 5 років?», «Що ви зробите в першу чергу, в разі вашої перемоги?» та інші різноманітні запитання допомогли краще зрозуміти позицію кандидатів.
Передвиборна агітація завершилася голосуванням старост 5-11 класів та їх заступників. До цьогорічного виборчого процесу долучилися також вчителі.

Отож результати:
Катерина Молнар – 57 голосів;
Євгеній Климовський – 11 голосів;
Владислава Андрушенко – 9 голосів;
Микита Варняга – 8 голосів;
Валерія Шовкова – 7 голосів;
Михайло Герасименко – 6 голосів;
Дмитро Лисенко – 3 голоси;
Не підтримали жодного кандидата – 2.

Дякую всім за шанс, який ви мені надали. Я вірю, що спільними зусиллями ми й надалі триматимемо високу планку, яку вже поставили на рівні міста й наш заклад вкотре стане зразком найкращого учнівського самоврядування в Броварах, – ділиться своїми враженнями від перемоги Катерина.


Вітаємо Катерину Молнар із новою посадою! 
Зичимо їй сміливості та нових ідей!

Наталія Мандебура

1 коментар:

  1. Катерино вітаю тебе з перемогою , ти молодець , і я впевнений що ти зміниш школу в кращу сторону!

    ВідповістиВидалити

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...