вівторок, 25 жовтня 2016 р.

Міс–Осінь 2016

«Про жінок завжди знайдеться сказати що-небудь нове, 
поки хоч одна з них залишиться на земній кулі»

Станіслав Буффле

Цієї п’ятниці в нашому закладі відбувся конкурс краси «Міс–Осінь 2016». Захід розпочався з того, що кожна конкурсантка розповіла про професію своєї мрії. Дівчата підійшли до цього завдання з ентузіазмом і здивували глядачів оригінальними виступами. 
Після цього учасниці, вже за традицією, мали змогу продемонструвати свої таланти. На сцені відбувся вибух старанно підготованих виступів. Учениці нашого закладу довели, що українські дівчата вміють і співати, і танцювати та й навіть грати на синтезаторі!
Наші судді іноді суворо, але завжди справедливо оцінювали номер кожної. 
Після всіх конкурсів глядачі, оцінивши виступи дівчат, віддали голос за ту, хто справив на них найбільше враження. Саме за це одна з конкурсанток отримала титул «Міс глядацьких симпатій». 
І, нарешті, результатом заходу стала перемога Ольги Слижук, учениці 10–А класу.
«Я рада цій перемозі, адже йшла до неї дуже довго. Хочу подякувати нашому організатору та публіці за їх підтримку, яка відіграла дуже велику роль для мене. Я обіцяю, що не підведу нашу школу на міському конкурсі «Капітан та Попелюшка» й буду робити все від мене залежне, аби ми посіли призове місце– ділиться з нами Оля.

А ми в свою чергу бажаємо їй наснаги та впевненості в собі! Вітаємо з перемогою!
Катерина Молнар, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...