неділю, 2 жовтня 2016 р.

Захист Вітчизни

«Якщо не ми, то хто?»  саме під таким гаслом проходять наші заняття з військової підготовки у спортзалі на базі Броварського навчально-виховного комплексу.
2 жовтня вчитель Захисту Вітчизни, командир всеукраїнського військово-патріотичного центру «Воїн-Патріот, президент Міжнародної федерації військового хортингу  Олексій Миколайович Шило, влаштував для нас захоплюючу лекцію та демонстрацію зброї.
Нам випала нагода побачити неймовірну кількість гранат, рушниць, аптечку, справжній бронежелет, тактичні окуляри  та ще безліч інших цікавинок військового екіпірування.
Наставник охоче відповідав на всі наші запитання та демонстрував обмундирування українського солдата.
Пан Олексій переконаний, що ми та наші однолітки повинні знати, як поводити себе зі зброєю, адже: «Краще знати і не користуватися, аніж не знати, і потім потрапити в халепу».
 Також Олексій Миколайович не забуває й про духовний розвиток, який повинен загартувати нас і навчити мислити тверезо та швидко. Для цього він пропонує читати книги з власної колекції, а ми охоче погоджуємося.
Родзинкою нашого факультативу є ті тонкощі та доречні поради, якими ділиться з нами вчитель. 

Тож запрошуємо всіх бажаючих відвідувати заняття!
Субота – неділя з 11:00 до 13:00. 
Безкоштовно!

Катерина Молнар

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...