неділю, 16 жовтня 2016 р.

Квест «Ми – майбутнє України!»

14 жовтня – дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої України.
Українці святкують не тільки День захисника України – свято звитяги українського лицарства, а також день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет нашої країни.
У цьому році в Броварах відбувався «вибух» заходів, до яких охоче долучився Броварський НВК.
Спочатку актив Учнівської Дистрикторії разом із учнями нашого закладу відвідали «живий коридор»
А опісля, учні пішли підтримувати команду нашого закладу, яка взяла участь у патріотичному квесті «Ми – майбутнє України», організованого за ініціативи молодіжної громадської організації «Сокіл».
Перед змаганням вчитель Захисту Вітчизни презентував виставку зброї, де кожен зміг побачити майстер-клас із розбору гвинтівки, поставити будь-яке питання, та й просто все уважно роздивитися. 
В останні хвилини перед квестом Олексій Миколайович підтримав нас наставницькими словами, які підняли наш бойовий дух. 
Після цього, на головній сцені ми отримали карту, де було позначено безліч різноманітних станцій на території всього парку «Перемога».
На нас чекали абсолютно різні за тематикою локації. На більшості з них перевіряли нашу фізичну підготовку та вміння працювати з елементами військового екіпірування.
Однак, організатори квесту не забули перевірити наші теоретичні знання, що включали в себе: стратегічні навички, знання історії України, вміння надавати першу медичну допомогу. 
У кінцевому підсумку, хоча наша команда не здобула перемогу – ми не думаємо здаватися! Адже, навіть, якщо ти програв  твій досвід залишиться з тобою назавжди і буде твоєю нагородою.

Катерина Молнар, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...