неділю, 23 жовтня 2016 р.

Збори лідерів учнівського самоврядування

19 жовтня на базі загальноосвітньої школи I-III ступенів №10 відбувся збір лідерів учнівського самоврядування закладів міста Бровари. 
Для голів комісій та президентів шкіл Радою дітей міста був організований інтелектуальний квест, де на них чекали різноманітні завдання. У ролі модераторів виступили активісти Ради, які орієнтували та спрямовували діяльність комісій в правильний напрямок.
Комісія преси та інформації написала замітку «Як почати займатися спортом?» для газети «Лідер NEWS» та взяла інтерв'ю у голови комісії спорту. 
Комісія партнерства та міжнародних відносин зробила паркан побажань, а також склала перелік тренінгів для конкурсу «Лідер року».
Представники комісії милосердя та волонтерства створили гороскопи, які потім продали координаторам шкіл за уявну валюту.
Комісія роботи з дітьми вигадала казку для малюків та навіть намалювала ілюстрації до неї.
Представники комісії  правової освіти склали брошуру про права дітей та анкети.
Комісія спорту та екології розв'язувала цікаві екологічні задачі та вигадала кросворд про місто Бровари. 
Комісія культури та дозвілля створила макет фото-зони та написала акровірш. А президенти шкіл склали свій професійний кодекс та розповіли декілька неординарних випадків, які сталися з ними за час їх лідерської діяльності.
Кожна комісія, виконавши завдання, отримувала пазл-частинку Логотипу Ради дітей, щоб вже потім скласти повноцінний логотип Ради. Зібраний пазл вкотре доводить, що робота учнівського самоврядування це перш за все співпраця.
Однак і це ще не все. Наприкінці інтелектуального квесту координатор Ради урочисто оголосила рейтинги шкіл. Найкращим органом учнівського самоврядування міста Бровари за 2015-2016 навчальний рік визнано Учнівську Дистрикторію НВК! Вже другий рік поспіль ми найкращі й продовжуємо доводити це кожного дня!

Анастасія Руденко, голова дистрикту «Хроніки НВК»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...