четвер, 13 жовтня 2016 р.

День козацької слави

«Кожен українець має оголосити воєнний стан у своїй душі й мобілізуватися на своєму фронті. Якщо нація, яка обороняє свій край, мобілізована духовно, то таку націю неможливо перемогти. Один в полі воїн – це перше гасло кожного українця, який має бути воїном і воювати там, де може
бути успішним, а не перекладати свою роботу на інших»
Євген Сверстюк

13 жовтня в нашому закладі відбулася низка заходів, кожен із яких був приурочений до Дня українського козацтва. Голова дистрикту «Україна в світі» Ольга Слижук попрацювала над тим, аби наш вестибюль виглядав святково.
На великій перерві для учнів була організована виставка, де кожен міг поцікавитися у вчителя Захисту Вітчизни Олексія Миколайовича Шила – як необхідно поводитися зі зброєю. Вчитель охоче відповідав на всі питання, які виникали у молодого та допитливого покоління.
Справжньою родзинкою став показ патріотичних відео-роликів у коридорі школи, що приємно здивував усіх без винятку, адже такого в Броварському НВК ще не було.
У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої країни. Бажаємо мирного неба, благополуччя, сил та наснаги! 
Зі святом Вас, дорогі наші захисники!

Катерина Молнар, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...