суботу, 14 травня 2016 р.

Толерантність врятує світ

6 травня в нашому закладі відбувся круглий стіл для вчителів «Толерантність врятує світ», на якому всі бажаючі вчителі мали можливість розкрити зміст поняття «толерантнісь», навчитись практично застосовувати отримані знання. Як термін слово «толерантність» з'явилося в нашому краї не дуже давно. Але цього не можна сказати про його зміст. У словниковому запасі наших дідів і прадідів значилися слова «терпимість» та «миролюбність» (які виражали здатність не проявляти негативних реакцій), обумовлені історичними реаліями.
Учасники круглого столу отримали інформацію інформацією  з теми «Толерантність» від психолога закладу Оксани Володимирівни Ступенко, а Олена Георгіївна Жмака, класний керівник 7- Г класу,  тренер українсько-американського освітнього проекту «Розвиток толерантності у закладах освіти Київської області», запропонувала учасникам круглого столу нові техніки та методики, які допоможуть учням формувати повагу до людей різних етнічних походжень, до осіб з особливими потребами та розуміння людей, які є вимушеними переселенцями з Криму та сходу України.
Приємним бонусом круглого столу став майстер-клас із виготовлення квітки маку.
Дякуємо організаторам за інформативність, учасникам за - приємну атмосферу та співпрацю.  
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...