пʼятницю, 13 травня 2016 р.

День сім'ї

У світі є тільки одна найпрекрасніша дитина, і вона є у кожної матері.

Історія свята матері має чужоземне походження: народилося воно у далекій Америці, де 8 травня 1914 року його вперше офіційно занесли до календаря. Тим не менше, у 1928 році Союз українок Канади вирішив також вшанувати найрідніших мам. Й справді, перший День матері святкували українці, та не в Україні. Наступного року свято завітало до Львова, а зусиллями Союзу українок Галичини – поширилося по всій Західній Україні. З приходом радянської влади День матері заборонили. На щастя, вже в XXI столітті українське суспільство має змогу вітати своїх матерів, але часто забуває про ще одну, не менш дорогоцінну людину в нашому житті – батька.
Кожного дня Броварський навчально-виховний комплекс привітно зустрічає малюків, що разом із матусями й татусями поспішають до школи. Проте 13 травня ранок видався дійсно особливим. Голова дистрикту «Друг» – Наталія Руденко та голова дистрикту «Адвокат» – Аліна Шиліна дарували батькам сертифікати на звання «Найкращої Мами» та «Найкращого Тата». Такі досягнення стали приємним сюрпризом і для самих школярів, що запевняють: «моя сім'я – найкраща в світі!». А ось батьки, на прохання активістів, діляться методами та родзинками власного виховання.
Тепер сертифікати може роздрукувати кожен бажаючий та зробити сюрприз своїм батькам:

Наталія Мандебура, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...