четвер, 19 травня 2016 р.

Ветеран поруч

Голова дистрикту «Від серця до серця» Анастасія Луганська взяла інтервю у ветерана Другої світової війни – Лєпатнікова Аркадія Михайловича. Колишній кулеметник поділився спогадами про свою молодість та спортивні досягнення. Ми горді тим, що саме такі герої живуть у нашому місті!

Голова дистрикту «Україна в світі» Поліна Скічко взяла інтервю в екс-директора школи №8 та дитини війни – Єзерської Паші Федорівни. У нашій школі Паша Федорівна пропрацювала 51 рік, крім цього, працювала впродовж шести років у школі №5. Зараз вона має доньку та двох онуків, проте згадуючи своє дитинство, не може оминути тему війни, вона застала її в 4 роки. Паша Федорівна була десятою дитиною в сімї: «Все в нас забирали німці: і лошадку, і яєчка, яка знесла курочка, і молоко». А приблизно в 7 років частинкою снаряду їй розрізало губу. «Я була маленьким прикладом з війни», – каже про себе жінка. Свято Перемоги було для неї завжди найулюбленішим. Однак закликає молодь вміти розрізняти Велику Вітчизняну війну від Другої світової.

Наталія Мандебура, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...