понеділок, 30 травня 2016 р.

Останній дзвоник, вже минає травень...



Останній дзвоник пролунав 27 травня в Броварському навчально-виховному комплексі.  Це день, коли кожен виступ - слова подяки й привітання учням. 27 травня - особливий день для випускників. "Останній дзвоник" - це прощання з дитинством, із улюбленими вчителями, зі школою і однокласниками. Не менш хвилюючим цей день є й для вчителів, адже вони відпускають у вільний політ тих, у кого вклали душу, до кого встигли по-справжньому прив'язатися за минулі роки. Тому на цьому святі так багато сліз радості й смутку, слів подяки й привітань, обіцянок пам'ятати один одного й радості, змішаної з острахом вступу в нове привабливе, доросле життя.
   Цьогорічні випускники нашої школи змогли здивувати всіх присутніх прощальним танцем, перша частина якого - вальс - прощання зі школою, друга - танго, як лейтмотив дорослого життя. Запам'ятай, школо, випускників 2016 року! (Клікни на фото - відкрий відео)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...