суботу, 7 травня 2016 р.

ДІТИ ТА ВІЙНА


      Після Великодніх свят, напередодні Дня Перемоги, 5 травня учні та вчителі нашого закладу  мали нагоду зустрітись із  Володимиром Івановичем Дем’яненком, українським прозаїком-документалістом, поетом, автором книг “Нескорені шахтарчата”, “Сини полків”, “До батальйону юних зараховується…”,“Ще задовго до Ельби”, “Орлята Київщини”.
Присутні могли побачити унікальні фото неповнолітніх учасників війни (є серед них і представники Броварщини), а захоплива розповідь Володимира Івановича про пошуки інформації для збірки, яка перемежовувалась  жартами, спогадами про журналістську діяльність, надовго запам’ятається всім учасникам зустрічі.
На прохання Голови Учнівської Дистрикторії БНВК Наталії Мандебури, автор дав настанови поетам-початківцям: "Багато читайте! Читайте вірші! Читайте Василя Стуса! Я був разом із ним в одному літературному об'єднанні…Критика не повинна вас зупинити, вірте в себе!". Такої масової автограф-сесії  після зустрічі актова зала НВК не бачила вже давно!


Дякуємо за організацію зустрічі Людмилі Миколаївні Василенко та Паші Федорівні Єзерській.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...