понеділок, 3 квітня 2017 р.

Стажування

Протягом тижня активістки Броварського НВК Молнар Катерина та Мандебура Наталія стажувалися в структурних підрозділах Броварської міської ради.
«Стажування лідерів у структурних підрозділах Броварської міської ради – це чергове підтвердження того, що за самоврядуванцями майбутнє.
Надзвичайно приємно, що місцева влада надає можливості своєрідного навчання для представників учнівського самоврядування, цікавиться нашою думкою та радо погоджується на співпрацю.
Переважна більшість підлітків чи молоді, здебільшого через власну пасивність чи зневіру, втрачає спромогу змінити світ на краще. Однак нам хочеться показати, що варто бути небайдужими до життя та подальшої долі, як своєї школи, рідного міста, так і країни в цілому
» - розповідає Наталя.
«Я думаю, що стажування в структурному підрозділі - це дуже корисний досвід для людини мого віку. Одразу відчуваєш свою причетність до всього, що відбувається в нашому місті, бачиш основний механізм роботи влади. До того ж дуже цікаво було проводити паралелі між шкільним самоврядуванням і місцевим. Сподіваюсь, що подібний проект Ради дітей та молоді міста стане традиційним, і ще більше активних та свідомих учнів зможуть отримати такий колосальний досвід» - підсумовує Катерина.                                        
                                                                                      Дистрикт «Хроніки НВК»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...