середа, 26 квітня 2017 р.

Всеукраїнський фестиваль Дружин юних пожежників

19 квітня 2017 року команда Броварського навчально – виховного комплексу стала учасником Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних в місті Переяслав – Хмельницький. У конкурсі взяло участь 10 областей Київської області.
                          
Боротьба була запеклою, адже всі учасники були гідними суперниками. Фестиваль складався з двох конкурсів: «Візитка», тривалістю до 5 хвилин, під час якого потрібно було познайомити глядачів з членами команди, а також висвітлити роботу дружини по популяризації правил пожежної безпеки, яку вони проводять в своїх містах та школах.
Другий конкурс під назвою «Домашнє завдання» мав на меті показати знання  правил пожежної безпеки.

З усіма конкурсами команда з міста Бровари впоралася майже бездоганно, але все-таки посіла 4 місце. Проте члени поважного журі вирішили відправити у фінал і команду з Броварів. Це було дуже несподіваною та радісною новиною. Тому зараз дружина Броварського НВК сумлінно готується до важливого етапу Фестивалю. Бажаємо наснаги та успіхів!
Вероніка Такташова, координатор Учнівської Дистрикторії

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...