пʼятниця, 21 квітня 2017 р.

Відкритий Кубок із рукопашного бою

Понад сто спортсменів із Київської області й України, удосконалений формат, надихаючий дух суперництва – все це неодмінно згуртувало учасників І Відкритого Кубку Броварів із рукопашного бою. 15 квітня славне місто Бровари радо зустрічало спортивні клуби Житомира, Чернігова та Луцька. Окрім того, високий рівень підготовки продемонстрували учасники з Київщини.
Турнір розпочався із хореографічного привітання від Броварського НВК, урочистого підняття державного прапора, нагородження тренерів, директора ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 – Людмили Миколаївни Приделюк та директора Навчально-виховного комплексу – Холодного Андрія Вікторовича, що створюють сприятливі умови для розвитку рукопашного бою. Подяку за сприяння в популяризації та підвищенні ролі фізичної культури отримала вчитель німецької мови НВК – Ірина Михайлівна Ліченко.
«Зупинимо агресію в собі, на своїй вулиці, у рідному місті та в країні!» – така настанова прозвучала з вуст почесних гостей. Сам Олександр Горобінський за допомогу в організації цього заходу передусім дякує батьківському комітету СК «Сокіл», Федерації рукопашного бою Київської області, відділу молоді та спорту Броварської міської ради. 
У підсумку перше загальнокомандне місце завоювали господарі турніру  спортивний клуб «Сокіл». Вибороти першість та віддати місту перемогу вдалося саме завдяки учням НВК. 
Склад команди:
Кирило Пінчук (капітан),
Владислав Король,
Нагорний Максим,
Денис Кубай,
Максим Богаченко,
Максим Коновал.
Попри юний вік хлопці наполегливо тренуються й вже виявляюють бажання займатися професійним спортом.
Спортсмени нашого закладу вкотре доводять – Навчально-виховному комплексу є ким пишатися!
Наталія Мандебура

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...