середу, 29 березня 2017 р.

Доброта – це те, на чому будується світ

В останній навчальний день перед весняними канікулами в нашому закладі були організовані благодійні концерти в підтримку учениці початкової школи. 
 Добром ділилися цього разу класні колективи старшої школи, добром світилися очі їх мудрих наставників, добро обов’язково повернеться сторицею в кожну небайдужу родину наших учнів.
Особливістю цього заходу було те, що до творчого учнівського колективу Броварського навчально-виховного комплексу (Тимко Марія, Слижук Ольга, Давидюк Марія, Кордон Дарина, Гриценко Марина, Личак Даша, Малишев Кирилл, Білан Ярослав, Літвінов Іван) приєдналась чарівна гостя Ольга Махлаєва, випускниця Національної музичної академії України ім. Чайковського, лауреат Міжнародних вокальних конкурсів.
Ми добре розуміємо, що благодійний концерт не зможе вирішити всі нагальні проблеми, але впевнені в тому, що допомагаючи одній людині ми не зможемо змінити увесь світ, але зможемо змінити світ для цієї людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...