пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Вечір поезії


Минулої п’ятниці учні Броварського НВК доторкнулися до прекрасного – до поезії. Наша молодь була щиро вражена атмосферою, яка панувала на заході і радо ділилась  із нами враженнями протягом тижня.
Ми в свою чергу пропонуємо Вам почитати деякі з відгуків. 
«Ні для кого не секрет, що зараз більшість із нас з головою поринули у навчання й буденні турботи, зовсім забувши про літературу та мистецтво. Справді, дуже важко знайти час для прекрасного та душевного. Вражені цим вечором були не тільки діти, а навіть дорослі! Чесно кажучи, самі не очікували такого надзвичайного результату. Цікаво, пізнавально, зворушливо та глибоко. Саме такі заходи надихають!» - розповідає талановита учениця нашого закладу – Марія Тимко. 

«Сумно бачити, що сьогоденна молодь не захоплюється віршами, а особливо сучасною українською поезією.
Але все-таки серед нас є ті, хто полюбляє
розповідати і слухати вірші. І я сподіваюсь, що такі заходи будуть постійними в НВК. Адже поезія є важливою. Для мене. Для кожного з нас.» - ділиться своїми думками Анастасія Руденко. 


«Особисто від себе хочу додати, що такі заходи проносять радість та заряд натхнення на подальші дії. Дуже рада, що мої самоврядуванці підтримали цю ідею та допомогли її втілити. Певна, що наступного разу декламаторів та глядачів буде ще більше!» - ділиться Катерина Молнар.


Дякуємо всім присутнім за наш вечір поезії. Чекаємо вас на подальших поетичних читаннях!
Дистрикт «Хроніки НВК»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...