неділю, 5 березня 2017 р.

Тиждень іноземних мов


Щорічно в нашому  Броварському НВК традиційно проходить тиждень іноземних мов. Метою проведення тижневика є підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови та розширення їхніх знань.
Цього року все відбувалося так :
У вестибюлі  була організована виставка проектних робіт учнів  8-11 класів, яка одразу налаштувала всіх на потрібну атмосферу. Тематикою стіннівок були англомовні країни.
Також в цей день було проведено тур Всеукраїнської гри з англійської мови - Puzzle 2017.
У вівторок школа поринула у веселу та шумну карнавальну ходу Fasсhing.
Їй передувала кропітка робота учнів , які вивчають німецьку мову. Вони готували інформаційні листи, малювали веселі малюнки та вчили карнавальну пісню.

У середу традиційно було проведено конкурс учнівських презентацій.
Учні 10-11 класів  продемонстрували знання країнознавчого матеріалу, виявили свою креативність та показали уміння виступати перед аудиторією.
А перед цим для учнів 9-11 класів було проведено конкурс на переклад поезії з англійської мови. Найкращі переклади було зібрано в стіннівку.
У четвер спільними зусиллями вчителів кафедри іноземних мов та учнів наш заклад перетворився на Великобританію. На кожному поверсі можна було побачити експозиції, присвячені Уельсу, Північній Ірландії, Шотландії та Англії.
Усі учні школи стали "туристами", які дізналися цікаву інформацію про різні країни. На кожній локації працювали гіди, які цікаво і професійно проводили екскурсії.
В останній день тижня також був організований концерт для учнів молодшої школи - FLY HIGH. Учні 1-4 класів продемонстрували своїм одноліткам їхні творчі здібності та володіння англійською мовою. А серед учнів 5-6 класів був проведений брейн – ринг.
Проведення предметного тижня поглибило знання учнів, подарувало незабутні позитивні емоції і, звісно, підвищило мотивацію учнів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...