вівторок, 29 листопада 2016 р.

Допоможемо разом

Від серця до серця добро летить,
Подібне пташці.
Стукає в серця, щоб розбудити
І повернутись.
Щоб повернутись і дарувати
Всім людям радість.
У нас задача така проста:
Дарувати добро від серця до серця
І у ваше серце нехай скоріше
Ця пташка завітає,
А Ви – доброті відкрийте двері!
Тиждень з 21 до 25 листопада виявився для НВК дуже плідним та результативним. 
       23 листопада відбувся благодійний ярмарок участь в якому взяли учні як молодшої, так і старшої ланки. Діти охоче продавали свої кулінарні шедеври та різноманітні вироби, розуміючи, що всі кошти будуть зібрані для доброї та благородної справи.  

А 24 і 25 листопада відбулось аж вісім благодійних концертів! Учасники дарували публіці свої пісні, вірші, хореографічні композиції. 
Приємною несподіванкою для глядачів стало запрошення на благодійний концерт Ольги Махлаєвої, випускниці Національної музичної академії України ім. Чайковського, лауреата Міжнародних вокальних конкурсів. Співачка дарувала добро зі сцени разом із творчими учнями нашої школи. Сольні номери Ольги Махлаєвої зачарували  всіх присутніх, а дует із ученицею нашого закладу Кордон Дариною (саме її запрошення прийняла Ольга) став справжнім подарунком глядачам.


                Учні та вчителі Броварського НВК впевненні, що добро творити легко - варто лише захотіти і докласти трохи зусиль. Радимо спробувати, бо подейкують, що добрі справи –  очищають вашу карму! 
         Дякуємо усім, хто долучився до цьогорічної благодійної акції «Допоможемо разом»: милосердя нам приходить лиш від Богом п́осланих людей.

Марія Жалінська, заступник голови дистрикту«Хроніки НВК» 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...