неділю, 27 листопада 2016 р.

День Гідності та Свободи

Вільні творять майбутнє!
«Україна бере початок з бруківки» – це стало зрозумілим під час революційних подій 2013-2014 років. Вже третій рік поспіль українці відзначають День Гідності та Свободи, який є невідємною сторінкою нашої історії.  Адже саме тоді за правду, свободу, за чесні та рівні права повстала вся Україна. Ця вирішальна подія продовжує надихати підростаюче покоління до боротьби за незалежність своєї держави.
21 листопада в Броварському НВК відбувся захід, присвячений Дню Гідності та Свободи, який організували голова дистрикту «Україна в світі»  – Ольга Слижук  та голова дистрикту «Адвокат»  –  Юлія Супрун. Як старші, так і молодші школярі не змогли оминути увагою героїзм звичайних українців, яких ми зараз гордо звемо Героями Майдану. Учні закладу читали революційну поезію та виконували пісні про Небесну Сотню, возвеличуючи мужність активістів та, безперечно, вшановуючи пам'ять тих воїнів, що поклали своє життя у боротьбі за цілісність кордонів нашої Батьківщини. 
«Україна бере початок із мене» – про це зараз має пам'ятати кожен свідомий громадянин та вірним серцем українського сина чи доньки кохати й оберігати рідну землю.
Анастасія Руденко, голова дистрикту «Хроніки НВК»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...