понеділок, 7 листопада 2016 р.

Це мова моєї Батьківщини

День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада.
Усі без винятку класи початкової школи нашого закладу разом із їх наставниками підтримали акцію «Це мова моєї Батьківщини», ініційовану заступником директора Л. С. Кордон. Учні добирали епітети, якими вони могли описати рідну мову, записували їх на власноруч створених класних стіннівках. Маленьким нашим учням, які ще не вміють писати, допомогли вчителі, а старші: одні – влаштували квест у пошуках нових епітетів, завітавши до сусідів (щоб знайти якомога більше ознак), інші - виявляли максимальну креативність у оформленні.  
Результатом акції стали кольорові стіннівки на дверях кожного класу, а головне досягнення - збагачення словникового запасу кожного учня.  Багатий запас слів свідчить про високий рівень інтелектуального розвитку людини та й суспільство сприймає людину з багатим лексиконом як розумну й творчу особистість. Ми віримо, чим більший словниковий запас людини, тим вища вірогідність того, що вона досягне успіху в житті.
Продовження акції – 9 листопада  в арт-об’єкті на 2 поверсі закладу)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...