четвер, 31 березня 2016 р.

Учнівське самоврядування: фантом чи реальність?

Бути чи не бути учнівському самоврядуванню? Ми вже давно знаємо відповідь. А ви? 31 березня в нашому закладі відбувся семінар-практикум для заступників директорів із виховної роботи та координаторів учнівського самоврядування: «Учнівське самоврядування: фантом чи реальність?»
Розпочався семінар із виступу заступника директора з виховної роботи – Кабак Т.Г., яка представила етапи формування самоврядування, його роль та відродження у нашому закладі. Згодом Жмака О.Г. – вчитель англійської мови, поділилася лекцією з основ медіації, запропонувавши ідею для створення ще одного дистрикту з розвязання конфліктних ситуацій. Про Дистрикторію «під іншим кутом зору» та про лідерство розповіла голова учнівського самоврядування БНВК – Наталія Мандебура.
Почесні гості на декілька годин перетворитися на активістів Учнівської Дистрикторії, адже отримували завдання від голів дистриктів й завзято їх виконували. Кожен мав змогу поділитися новими ідеями, а згодом внести їх до свого креативного лепбуку. Ми ж, в свою чергу, пишаємося тим, що можемо ділитися своїми надбаннями та досвідом з іншими.
Наталія Мандебура, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...