пʼятниця, 1 квітня 2016 р.

Обласний збір лідерів учнівського самоврядування Київщини

29  – 30 березня  відбувся обласний збір дітей-лідерів у приміщенні Фастівського ліцею, який гостинно приймав понад 100 дітей-лідерів та координаторів органів учнівського самоврядування районів та міст області. Цього разу до кола дітей нашої області приєдналася й делегація дітей-лідерів з Донецької та Луганської областей.
Так, у перший день збору на дітей чекала зустріч з викладачами та студентами Академії муніципального управління, які провели для лідерів профорієнтаційний квест «Місто майбутнього у твоїх руках». Долаючи етапи квесту, ми мали змогу довести, що вміємо працювати в команді, знаходити раціональні підходи до вирішення проблем та не боїмося приймати відповідальні рішення. 
У другий день збору лідерів запрошували до співпраці представники громадської організації «Let’s do it,Ukraine» в рамках проведення Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом!» та Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».  

Наталія Мандебура, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...