пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Юні кореспонденти

 Звідки виникла ідея створити газету для свого класу? – цим запитанням, власне, і розпочалося наше інтервю з креативною ученицею 5-А – Анастасією Сагун.
– Я вирішила зацікавити своїх однокласників чимось новим та почала разом з подругами шукати пізнавальну інформацію в Інтернеті,  розповідає Настя. 
Мама учениці радо допомогла з оформленням, а класний керівник підтримав ініціативу, і саме так народилася газета «П’яти @шка». Поки видання налічує вісім рубрик, крім статей «Як провести вільний час?» та «Як отримати 12 балів?» тут є й логічні задачі, анекдоти та оголошення, якими зачитується увесь клас. Газету планують випускати раз у тиждень, головний редактор стверджує, що не покине цю справу й буде тільки рада допомозі від більш досвідчених колег із дистрикту «Хроніки НВК». А ось однокласники Насті воліли б бачити її в ролі журналістки, переконують, що дівчина має талант до написання творів. 
Тому бажаємо юним кореспондентам натхнення на нові випуски та творчих звершень!
Наталія Мандебура, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...