неділю, 13 березня 2016 р.

СВЯТО ВЕСНИ


У переддень жіночого свята, 
свята весни, наш заклад перетворився на справжній квітник. Квіти «розцвіли» на вікнах, у фойє, на дверях кабінетів, даруючи привітання зі святом і гарний настрій чарівним мешканкам Країни НВК.
Ініціативу змінити зимовий настрій на справжню весну взяла на себе вчитель інформатики Людмила Анатоліївна Демченко, організувавши до роботи всіх небайдужих: після уроків кабінети перетворювались на творчі майстерні, учні 7-Д та 10-А класів вирізали, клеїли, учні 5-В класу разом із класним керівником виготовляли букети з цукерок, а 8-В – створював свій шедевр – плакат-привітання для вчителів, долучились учні початкової школи, демонструючи креативні весняні роботи на постійно діючій виставці, їх підтримали старшокласники, які намалювали весняні пейзажі та листівки.
«Квітучий» ранок 4 березня продовжився денною подорожжю в «Жіночому експресі» (саме таку назву мала музична розважальна програма), де всі присутні змогли знайти для себе своє неповторне, довгоочікуване, шикарне, таке…. у всіх різне… щастя! А підсолодили фінал свята чоловіки закладу, пригостивши всіх присутніх у залі жінок смачнющим морозивом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...