понеділок, 22 лютого 2016 р.

Ми – українці!

22 лютого актив дистрикту «Україна в світі» провів патріотичну вікторину серед учнів 8-А та 8-Б класів. Командам «Діти України» та «Юні патріоти» випала нагода згадати про найдорожче для кожного з нас – нашу Батьківщину: її героїчне минуле й не менш героїчне сучасне, її солов’їну мову та чарівну природу, народні звичаї та традиції. 
Яке імя було найпоширенішим серед українських козаків? Хто став першим модником, який поєднав вишиванку з буденним одягом? Чию музику ми слухаємо стоячи? Якого українського актора ставили в один ряд з Робертом де Ніро та Аль Пачіно? На все це знають відповіді наші учасники. 
Перше місце в навчально-розважальній вікторині отримала команда 8-Б класу – «Юні патріоти». Так тримати! А всім іншим хочемо нагадати, що патріотизм – це не модний тренд, це внутрішнє почуття кожного. Тому не будьте «диванними патріотами». Любіть Україну вчинками!

Наталія Мандебура, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

1 коментар:

  1. Дякую Мандебурі Наталії за організацію дозвілля школярів.
    Слава Україні!

    ВідповістиВидалити

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...