неділя, 14 лютого 2016 р.

День Святого Валентина


У III столітті н.е. римський імператор Клавдій II видав указ, що забороняв людям одружуватися. Він вважав, що шлюб утримує чоловіків удома, а їхнє призначення – бути хорошими солдатами і битися за Рим. Але знайшлася людина, яка, незважаючи на жорстоку заборону, потай освячувала союзи закоханих. Молодого християнського священика звали Валентин. Коли таємниця розкрилася, він був засуджений до смерті, його страта відбулася саме 14 лютого 269 року.
12 лютого, в переддень свята всіх закоханих, голова дистрикту «Друг» – Наталія Руденко спільно з Катериною Молнар провели майстер-клас з виготовлення валентинок. Спочатку школярі ознайомилися з легандами та історією свята, а згодом мали можливість отримати цукерки за правильні відповіді. Дітлахи знаходились у веселому настрої, постійно жартували та дали волю своїй фантазії, тому кожна листівка вийшла оригінальною.
Наталія Мандебура, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...