понеділок, 20 лютого 2017 р.

Майстер-клас від професіоналів (2)

16 лютого на базі нашого закладу відбулося вже друге заняття майстер-класу вихователів ГПД «Співпраця сім’ї й вихователів ГПД у формуванні єдиного здоров’язберігаючого середовища дитини» (організатори: Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти», Управління освіти і науки Броварської міської ради, Броварський навчально-виховний комплекс). Вихователям ГПД Київської області був презентований досвід вихователів ГПД Броварського навчально-виховного комплексу Іванко Тетяни Петрівни та Чорней Наталії Віталіївни.
Питання про правильний раціон харчування дітей хвилює всіх батьків без виключення. І це цілком зрозуміло — адже саме від того, що і як їдять діти, залежить стан їхнього здоров’я та настрій. Тому, саме форми роботи  по формуванню у вихованців потреби у раціональному харчуванні та шляхи формування культурно-гігієнічних навичок презентувала гостям, учасникам майстер-класу, Тетяна Петрівна.
А з формами організації «хвилин психологічного розвантаження», особливостями режиму праці та відпочинку та сюжетною гімнастикою – засобом релаксації після навчального навантаження, знайомила присутніх Наталія Віталіївна.
Дуже добре, що вихователі нашого закладу мали можливість поділитися з колегами своєю професійною майстерністю. Впевнені, що учасники майстер-класу отримали відповіді на свої запитання, заряд натхнення, позитивних емоцій та релаксу.
Це був чудовий, інформативний та творчий день. Шановні вихователі, нехай Вас цінує держава, ваша порядність буде оцінена батьками, а діти будуть здоровими та слухняними! 










Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...