неділя, 5 лютого 2017 р.

Намалюй мрію – створи диво!


Щоб мрія здійснилася, її треба намалювати. Так кажуть психологи. Ви вже вдихнули в своє життя трохи чарів? Візьміть чистий аркуш паперу й створіть на ній САМІ свій об'єкт бажання.
Малювання - це чудовий спосіб для втілення мрії в реальність. Потрібно просто намалювати бажане й повісити картину на стіну. В процесі роботи починаєш розуміти, справжня ця мрія, або все надумане й неважливе. Малюйте бажане, й неодмінно вірте, що все здійснюється вже в процесі малювання!
                        Інструкція для візуалізації мрії
1.  Уявляйте вашу мрію в теперішньому часі, ніби вона вже здійснюється.
2.  Ваша мрія має бути світлою, доброю. Ніколи не мрійте про помсту, про обман, про те, щоб вам заздрили. Світлі думки народжують позитивний настрій й добре ставлення до життя. Посміхайтеся людям, і люди будуть посміхатися вам.
3.  Вірте в свої сили. Ніколи не відмовляйтеся від своєї мрії. Мудрість життя полягає в тому, що мрії здійснюються, коли ви цього не чекаєте.
4.  Ваша мрія, ваш успіх цілком і повністю залежить від вас, від вашого ставлення до життя. Тому вірте в свої сили, вчіться долати труднощі.
Учні 3 – А класу вже намалювали свої мрії. Вам цікаво, про що вони? 
Дивіться та приєднуйтесь до нас. 
Малюйте свої мрії – творіть дива!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...