вівторок, 14 лютого 2017 р.

Тепло люблячих сердець розтопить лід війни

Важко не погодитись зі словами, прочитаними нещодавно в одному з інтернет-видань: «Кожне закохане серце в ці дні забарвлене жовто-блакитними фарбами, адже ми кожен день думками і душею знаходимося разом з нашими героями на передовій. В Україні - війна, щодня отримуємо сумні та навіть трагічні новини зі Сходу. Утім саме в такий час головною підтримкою і наснагою для людей стає любов…»
Напередодні Дня Валентина, учні нашої школи передали через добрі руки друзів-волонтерів Ігоря Юрійовича Романенка та Ігоря Васильовича Муратова зроблені з любов’ю подарунки-компліменти для НАШИХ ЗАХИСНИКІВ.
Саме любов до України зробила юнаків та чоловіків Героями, які щодня й щоночі забезпечують нам мирне життя. Саме любов до людей кличе Волонтерів допомагати.  Любов та повага до тих, хто зараз не може бути поряд зі своєю родиною, виливається в дитячих листах, листівках та малюнках.
Ми любимо Вас, НАШІ ГЕРОЇ! Ми любимо нашу Батьківщину! Ми любимо МИРНЕ життя! Нехай тепло люблячих сердець розтопить лід війни!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...