середа, 20 квітня 2016 р.

«Дорога здоров'я»

Здається, здорова їжа ще ніколи не набирала такого ажіотажу серед школярів. А справа ось у чому. Нещодавно в Броварському навчально-виховному комплексі з’явилася неочікувана новинка – вендінговий автомат, який відразу ж притягнув до себе увагу всіх учнів. Поки деякі з захватом розглядають продукти за склом, хтось вже ламає голову над тим, як що-небудь купити. Представник ТОВ «Дорога здоровя» радо роздає всім бажаючим анкети, детально розповідає про інновації та видає браслети або картки для оплати (за попередньою письмовою згодою батьків).
Своєрідна система здорового шкільного харчування вже давно поширена в Європі та ставить за мету популяризувати корисну їжу й витіснити з раціону дітей шкідливі продукти. Найчастіше це чіпси, шоколад та солодкі газовані напої, які школярі купують у магазині під час перерви, та, на жаль, не до кінця усвідомлюють, що такі «смаколики» породжують захворювання судин, ожиріння та навіть інфаркти. Батькам, в свою чергу, важко проконтролювати витрати кишенькових грошей своїх дітей.
Питаємо в школярів, чи готові вони обміняти шкідливу їжу на корисну? Відповідають стверджувально й продовжують хизуватися браслетами. Але чи втримає автомат свою популярність та чи припадуть нові продукти до смаку дітям – покаже час.
Всю інформацію дізнавайтеся в представника в школі або на сайті: https://kdz.com.ua/
Наталія Мандебура, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

1 коментар:

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...