вівторок, 26 квітня 2016 р.

Допризовна підготовка

На жаль, на долю становлення незалежної України випали важкі випробування. Наша Батьківщина найбільше прагнула волі й найменше мала її. Протягом усієї своєї історії вона боролася. Продовжує боротися й тепер. Що ж варто знати юнацтву в цей непростий час?
Голова дистрикту «Адвокат» – Аліна Шиліна відвідала заняття з допризовної підготовки й вже ділиться своїми враженнями про те, якими мають бути справжні патріоти.
Наталія Мандебура, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК
Спорт – задоволення не з дешевих. Проте мало хто знає, що саме в підвалі нашої школи є безкоштовний спортзал. Крім того, тут усі бажаючі можуть навчитися боксерських прийомів та відшліфувати свої навички на ринзі. А ось найбільшою цікавинкою стало факультативне заняття з військового хортингу. Система навчання включає вивчення військових та бойових традицій, знання бойової техніки та зброї, вдосконалення фізичних та морально-психологічних якостей учнів. Заняття проводить вчитель Захисту Вітчизни, командир всеукраїнського військово-патріотичного центру «Воїн-Патріот», президент Міжнародної федерації військового хортингу, Майстер спорту України з хортингу – Олексій Миколайович Шило.
План  роботи:
1­) фізична підготовка;
2) прийоми рукопашного двобою;
3) медична підготовка;
4) військова топографія;
5) захист від зброї масового ураження (ЗЗМУ);
6) вивчення зброї;
7) інженерна підготовка;
8) тактична підготовка;
9) правила поводження зі зброєю;
10) кульова стрільба.
Розклад занять:
Вівторок, Четвер – з 17:00 до 19:00
Субота – з 12:00 до 15:00
Заняття безкоштовні!

Аліна Шиліна, голова дистрикту «Адвокат»  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...