пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Долучайтеся до нової шкільної акції!

Минулого тижня в нашому закладі була започаткована нова акція. Ініціативна група небайдужих учнів та вчителів підняла питання щодо стану стільців у нашій актовій залі. На чому хочуть сидіти учні? На пошарпаних та стареньких сидіннях чи на нових та зручних стільчиках?

Відповідь однозначна – закладу потрібні зміни. І наші учні готові стати рушійною силою для них.
Цьогорічні випускники також не змогли залишитися осторонь цієї ініціативи.

«За всі свої шкільні роки я проводила 70% часу в актовій залі. Це були різноманітні заходи: вечори поезії, приурочені до різних свят концерти, випускні вечори. І кожного разу була помічена одна й та сама проблема: жахливий вигляд стільців. По-перше, на них незручно сидіти, адже половина з них вже «віджила» своє і  не підлягає ремонту. По-друге, вони псують загальний вигляд зали. Думаю, що саме молодь зараз повинна взяти ініціативу в свої руки і почати зміни. Адже навіть думати не хочеться, що наступне покоління так само буде проводити свої найкращі шкільні роки в таких умовах.» - ділиться своєю позицією Молнар Катерина, учениця 11-Б класу.

Тож, вибір за нами: залишити все на своїх місцях або розпочати новий етап у житті нашої школи.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...