вівторок, 17 квітня 2018 р.

Міні-міс Весна 2018

13 квітня в нашому закладі відбулася конкурсно-розважальна програма «Міні-міс Весна» для учениць 5-6 класів.
Кожна конкурсантка оригінально представила себе глядачам та журі.  Дівчата показали унікальні таланти та власноруч зроблені українські віночки.Звісно, кожна учасниця заслуговувала на перемогу і суддям важко було визначитися. Але в цей раз без нагороди не залишився ніхто.


В конкурсній програмі були представлені численні титули, за які боролися учасниці: "Міс чарівність", "Міс талант", "Міс елегантність", "Міс фантазія" та багато інших. Також, окрім головного титулу "Міні-міс Весна 2018", конкурсантки змагалися за окремий титул "Міс глядацьких симпатій".
В перервах між завданнями своїми виступами порадували учні старшої та молодшої школи, аби надати змогу підготуватися учасницям до наступних конкурсів: танці, пісні, запальні флеш-моби - все, аби публіка не сумувала під час підготовки.


 В результаті усіх змагань переможницею стала Нос Мікаелла, учениця 5-В класу, яка також перемогла в номінації "Міс глядацьких симпатій".  Вітаємо нашу «Міні-міс Весну 2018»!
 

Марія Давидюк, дистрикт "Хроніки НВК"


Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...