четвер, 26 квітня 2018 р.

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). День 1

25 квітня стартував I (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Цього року  гра буде проходити протягом 4-х днів (25.04, 27.04., 03.05., 05.05.). Від кожного закладу середньої освіти м. Бровари представлений 1 рій учнів віком 14-16 років. На учасників очікує велика кількість конкурсів та випробувань військового, наукового, туристичного та творчого спрямувань.
Сьогодні ж, в перший день Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), вже пройшла низка конкурсів. Першим із них став конкурс «Впоряд» -  учасники повинні продемонструвати свої вміння стройового маршу та за бажанням творчий виступ військового спрямування. Команда Броварського НВК «СіЧ» показала елементи рукопашного бою у творчому завданні.


Другий конкурс - «Топографія». Учнів перевіряли на знання карти  та вміння орієнтуватися на місцевості. Тут команда нашого закладу впоралася вправно.
І останнім конкурсом стала презентація «Доброго діла», яке рої виконували протягом певного часу. Наша команда демонструвала  те, як вони займалися волонтерською діяльністю, а саме завдяки співпраці з громадськими організаціями придбали навчальні варіанти військових кулеметів, "градів" і т.п. Пізніше цю техніку подарували декільком навчальним закладам середньої освіти нашого міста. Судді були у захваті від такого «жесту» та і сама презентація їм сподобалась.


А тепер чекаємо на другий день випробувань і віримо в те, що наш рій «СіЧ» стане переможцем цієї гри! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...