пʼятниця, 26 травня 2017 р.

Нам сумувати ніколи, бо вже прийшли канікули!

Шкільна планета обертається, немов  Земля,
Один за одним йдуть шкільні уроки.
Уже й стежину  в літо травень вистеляє,
Навчальний рік робить у літо вперто кроки.
25 травня учні початкової школи зібрались на урочисту лінійку з нагоди закінчення навчального року.
 Ось і промайнув ще один навчальний рік. Здається, ніби вчора вперше прийшли на шкільне подвір’я першокласники, а сьогодні вони гордо стоять поряд зі своїми старшими друзями, саме сьогодні вони стали дорослішими на один клас. Не вперше на святі Останнього дзвоника учні других та третіх класів, на їхніх обличчях ­­посмішки, вони добре розуміють, що таке канікули, й знають, що до них залишився лише один крок. Стривожені третьокласники в очікуванні сертифікатів переможців учнівських конкурсів, які проходили протягом року та головної своєї нагороди –Похвального листа.
Лунає святкова мелодія, ведучі починають лінійку, звучить гімн України (соло в цьому році довірили першокласникам, які вже встигли запам’ятатися своїм одноліткам на різноманітних виховних заходах), привітання від директора школи Андрія Вікторовича із закінченням навчального року для майбутньої національної еліти (саме так звернувся до присутніх школярів Андрій Вікторович), подяка батькам за виховання, побажання веселих та безпечних канікул, довгоочікувані Похвальні листи із рук Андрія Вікторовича та Людмили Семенівни, вручення сертифікатів переможцям конкурсу, невеличкий флешмоб від третьокласників і, нарешті, КАНІКУЛИ! 
Нам сумувати ніколи,
Бо вже прийшли канікули,
Канікули, канікули –
Чудові, загадкові –

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...