четвер, 18 травня 2017 р.

Вишиваний НВК

День вишиванки в Україні у 2017 році припав на 18 травня. У це свято українці одягаються у вишиванки. Не став винятком і цей третій четвер травня. Учні нашої школи теж прийшли на навчання у вишитому одязі. Особливо виокремлювались барвистими орнаментами учні початкової школи. Саме цього дня в учнів перших класів було довгождане свято «Прощання з Букварем» та посвята в другокласники. Дрес-кодом для цього заходу теж була обрана вишиванка. (Про саме свято читайте незабаром у наступних дописах).
Учні 2А, 3–Б та 3–А класів мали можливість не лише одягнути вишиванку, а й дізнатись багато цікавого про вишиванку та традиції українців від своїх вчителів та однокласників.


Ще однією важливою подією цього дня став урок «Діти війни», який для учнів 3-А класу провела Єзерська Паша Федорівна. Учні переглянути відеосюжет про дітей війни, зі сльозами на очах слухали розповідь Паші Федорівни про її дитячі воєнні роки, про поранення, про голод, про непосильну працю своїх однолітків у тилу заради наближення перемоги, склали тематичну хмарку тегів. Усі разом вкотре переконались, що у війни не дитяче обличчя, побажали міцного здоров’я Паші Федорівні та мирного неба над головою всім жителям планети Земля. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...