вівторок, 16 травня 2017 р.

Нехай сміються, мамо, твої очі

Мама, мамочка, матуся... Скільки ніжності, тепла й любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша.
 Коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить День Матері, який святкують у другу неділю травня.
 Свято для своїх матерів підготували й провели учні 2–В класу. Свою любов і шанобливе ставлення до неньки діти висловили у віршах та піснях.
Де взяти слів, щоб вдячність передати
За все добро, за ласку, за любов,
За світ оцей, що нам подарували,
І за тепло, що даруєте знов.
Нехай вас пам’ятають внуки й діти,
Нехай в саду співають солов’ї,
Бажаєм вам за сто в здоров’ї жити,
Добра і щастя в вашому житті.
   Слово "мама" росте разом з нами тихо, як тихо ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка, як тихо світить веселка і гладить по голівці рідна рука. Зі звуку-сльозинки народжується на світ святе слово "мама", яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась мати. Це мить і це вічність, бо мама живе з нами вічно.
  Вдячні оплески від матерів і бабусь лунали для люблячих синів й онуків за подарований танець " Джентельмени".  Букет ніжності, краси й любові дівчатка презентували своїм найріднішим людям у хореографічній композиції "Квіти для мами".
   Немає любові сильнішої від материнської, немає ніжності ніжнішої від ласки і клопотів материнських. Немає  тривоги тривожнішої від безсонних ночей і незімкнутих очей материнських. Немає нічого святішого й безкорисливішого, ніж любов матері. Людство існує тільки тому, що існує материнська любов.
 Класовод 2–В класу Аліна Володимирівна Жицька



Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...