неділю, 22 січня 2017 р.

"Зимова казка" від "Маестро"

19 січня в нашу школу завітали добрі друзі – юні актори Театру естради «Маестро» з мюзиклом «Зимова казка». Захоплюючий сюжет казки, яскраві професійні хореографічні постановки, виконання пісень наживо не залишили байдужими глядачів у залі.
Особливо порадували «свої» – учениці нашого закладу, вихованки «Маестро»: Тимко Марія, Бойченко Анна, Кордон Дарина, Давидюк Марія,  Гриценко Марина, Личак Даша, Балкашинова Марія, яких усе ж вдалося впізнати (хоч і наприкінці казки), незважаючи на грим, яскравий костюм та вдале перевтілення в образ.
Разом із головним героєм казки Котом Базиліо, глядачі шукали Алісу на кастингу «Аліса – шоу», зустрілися з Фіксиками, потрапили в гості до Мухи-Цокотухи, і, нарешті,  знайшли нових друзів – казкових персонажів, які разом із символом року 2016 мавпою Кінг-Конгом, весело зустріли Новий 2017 рік.
Дякуємо наставникам «Маестро» Єрмакову Ігорю Івановичу, Єрмаковій Людмилі Григорівні, Єрмаковій Вірі Ігорівні за розвиток дитячих талантів та позитив, який вони дарують глядачам.
P. S. Маленькі зірки дякують учням Броварського навчально-виховного комплексу за оплески, емоційну підтримку та дружню атмосферу. До нових зустрічей разом із «Маестро»!







Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...