неділя, 11 жовтня 2015 р.

"ДЕНЬ ГОЛЛАНДІЇ" В БРОВАРАХ

Команда Броварського навчально-виховного комплексу взяла участь у міському благодійному квесті на тему Голландії. Кошти, які були зібрані під час заходу, віддали  дітям з особливими потребами із навчально-реабілітацйного центру “Мозаїка”.
 Організатор – Zeelandia, голландська компанія, що працює у Броварах, залучившись підтримкою спонсорів – 10 броварських підприємств, подарували незабутні враження як для глядачів, так і самих учасників квесту. Знання про Голландію, задача з теорії ймовірностей, живопис, основи маркетенгу,  спортивні змагання, естафети – такі випробування випали на долю команд десяти шкіл міста.
Достойно подолавши всі випробування, наша команда «НоВачоК» (Данильченко Антон, Гейко Владислав, Демчишина Марина, Дмитренко Катерина, Задонський Даніїл, Пшеничний Костянтин, Руденко Наталія, Слижук Ольга, Супрун Юлія, Малюк Роман) зайняла ІІІ місце.
«НоВачоК» дякує організатору та спонсорам за цікаве дозвілля, бажає здоров’я вихованцям “Мозаїки".                                    

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...