понеділок, 26 жовтня 2015 р.

З думкою про кожного

21 жовтня актив Учнівської Дистрикторії відвідав центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Мрія Переяславщини» (с.Циблі, Переяслав-Хмельницького р-ну).
Нагадаємо, що протягом вересня учні Броварського НВК збирали канцтовари та іграшки, які згодом і стали подарунком для вже знайомих нам дітлахів. Перше, що кинулось тамтешнім вихованцям в очі — дві величезні коробки з сюрпризами та гітара. Потенційні слухачі швидко розсілися в коло й радо підспівували вокалістам. На їхнє замовлення, наш гітарист Богдан Клочков виконав українську народну пісню та навіть запропонував дітям взяти свої перші акорди. У декого вже з'явилося бажання стати рок-музикантом.
— Ще трохи, і вони б розірвали мені всі струни, але скільки радощів було в їхніх очах. Без сумніву, у цих дітей багато талантів, аби тільки їх розвивати», — ділиться з нами Богдан.
Після музикальної хвилинки розпочалися веселі ігри-руханки й, на диво, акробатичні номери від малюків. Гіперактивності їм не відбавляти! Зрештою, розмова зайшла про майбутні професії. У відповідях дітлахи трохи губляться, адже вважають себе нездатними досягти успіху в житті. Ми відразу ж усвідомили, що нашим завданням є: мотивувати, надихати та вселяти віру.
Дорогою назад всі роздумували над побаченим та почутим. Ми по-новому переглянули власне життя, згадали, як інколи занадто багато вимагаємо від своїх батьків, а все ж таки не цінуємо те, що маємо. Вірю, що усі ми згодом збагнемо справжню ціль благочинності: допомога не заради слави, не заради подяки, а заради однієї врятованої долі.

Наталія Мандебура, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...