пʼятницю, 27 грудня 2019 р.

Всеукраїнський тиждень права

В рамках Всеукраїнського тижня права, що проходив з 9 по 13 грудня, в Броварському навчально-виховному комплексі був проведений правовий квест, організований учнівським самоврядуванням та десятикласниками спільно з вчителем правознавства. Для квесту були обрані найактуальніші теми з правознавства: права і свободи людини, інклюзивне навчання, дискримінація, булінг, конфлікти та толерантність. Завдання квесту були надруковані на брошурках, які знаходилися у вестибюлі. Інформаційні плакати були розміщені по школі. Кожен старшокласник міг взяти брошуру із запитаннями, на які потрібно було знайти відповідь. Розв'язкою квесту був кросворд, ключове слово якого було заховане у відповідях на запитання.






  Також в рамках проекту міського самоврядування"Ділимося досвідом" на правовий квест до НВК завітали активні учні самоврядування міста Бровари на чолі з координатором Іриною Каштанюк. Активісти переглянули фільм про права людини та успішно розв'язали завдання квесту.

Знаймо свої права та не забуваймо про обов'язки!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...