середа, 17 жовтня 2018 р.

Тиждень захисника України

      Напередодні Дня захисника України та Дня українського козацтва була проведена низка шкільних заходів у Броварському навчально-виховному комплексі. 
    Протягом тижня діяла виставка стіннівок учнів 5 - 11 класів  на тему "Ми - українці!". 




У середу, 10 жовтня, серед учнів 2-х класів були проведені змагання "Естафета мужності". Юні захисники перевірили свою швидкість, спритність та витривалість.



     У четвер, 11 жовтня, учні 5-Б класу відвідали Броварський краєзнавчий музей, де поспілкувалися із захисниками України та ознайомилися із тематичною виставкою.



        Традиційно на шкільному подвір'ї проходила виставка зброї, підготовлена вчителем захисту Вітчизни за сприяння рою "СіЧ". 



Також представниками учнівського самоврядування була підготовлена фотозона "Козаченько", де всі охочі могли сфотографуватися протягом дня. Та були проведені інформаційні хвилинки для учнів 3 - х класів, на яких учням розповіли про історію свята та його значимість для кожного українця.



А вже у неділю, 14 жовтня, учні закладу взяли участь у міському патріотичному квесті "Україна - це Ми!"



Вітаємо всіх чоловіків із Днем захисника України та Днем козацтва та бажаємо здоров'я, наснаги та мирного неба над головою!

                                                            Дистрикт "Хроніки НВК"
1.    

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...