вівторок, 20 березня 2018 р.

Guten Tag! Good afternoon!

Весна 2017-2018 навчального року у Броварському навчально-виховному комплексі традиційно розпочалась тижнем іноземних мов, метою якого є, безперечно, підвищення мотивації учнів закладу до вивчення англійської та німецької мов.

В цьому році тиждень пройшов під гаслом «Знайомтесь – Німеччина». Увазі учнів були представлені відомі німецькі діячі: політики, письменники, композитори, співаки, спортсмени, традиційні символи та звичаї Німеччини. Протягом всього тижня працювало літературне кафе. Також відбулась демонстрація учнівських проектів, де учні середньої школи показали високий лексичний потенціал з різних тем: «Наші захоплення», «Здоровий спосіб життя», «Моє місто» і т.д. А старшокласники продемонстрували свої  проектні роботи з країнознавства у стилі «орел та решка». Усі охочі мали можливість дізнатись про привабливості Німеччини.






Та й заохоченню до вивчання англійської мови учні та вчителі закладу приділили не аби яку увагу. Протягом тижня демонструвався загально-шкільний учнівський проект «Словник в картинках». Увагу учнів, вчителів, батьків та гостей школи привертали яскраві сторінки словника, що були розроблені англомовними групами учнів середньої та старшої школи у 2016 р. Видання щорічно поповнюється лексичним матеріалом на відповідно стилізованих сторінках.





 Кульмінацією тижня стала вже традиційна та улюблена дітьми та дорослими виставка «Музей воскових фігур». Учасники 1-11 класів демонстрували постаті відомих особистостей Британії, Сполучених Штатів Америки та Німеччини, розташувавшись у відповідній послідовності: «Відомі люди», «Література», «Кінематограф», «Мультиплікація».












На завершення тижня було проведено Брейн-ринги для знавців англійської та німецької мов, де діти мали можливість продемонструвати не тільки знання, набуті на уроках, а і показати готовність до використання мов у реальному, повсякденному житті.
Тож,  проведена спільна робота подарувала незабутні позитивні емоції всім учасникам навчально-виховного процесу в закладі та довела, що предметні тижні є необхідною складовою у процесі опанування навчального матеріалу та формування предметних компетенцій.  

Рожкова Ольга, вчитель англійської мови

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...