пʼятниця, 8 грудня 2017 р.

ПОДОРОЖУЮЧИ – НАВЧАЄМОСЬ!

7 грудня учні 4-А та 4-Б класів відвідали дитяче місто професій КidsWill. Діти мали можливість спробувати себе в різних професіях, а також порівняти КidsWill із не так давно відвіданою Кідландією. У своїх думках, порівнюючи два дитячих містечка, діти поділились на три групи: «в Кідландії» – мені сподобалось більше», «для мене більше підходить КidsWill», «мені важко обрати, адже і там, і там цікаво». Діти відзначили, що «легше заробляти гроші в КidsWill, там більше платять за роботу, але й розваги, на які потім можна витратити гроші – недешеві, а от у Кідландії є можливість накопичувати гроші на особистому рахунку в банку, а потім придбати омріяну річ за зароблені «ланди».
Приємним бонусом до екскурсії у КidsWill став безкоштовний квиток для кожного учня на «Аrt Фабрику» – навчально-розважальний центр для дітей, у якому використовуються оригінальні конструктори торгової марки LEGO. У цьому центрі є тематичні зони для різних розваг: великі столи з деталями конструктора, зона відеоігор LEGO, зона робототехніки. Здивувало дітей найбільше міні-місто в Україні, зроблене з більш ніж 80000 кубиків, а також несподівана дискотека, яку організували аніматори «Аrt Фабрики».
Такі екскурсії  дають можливість класоводам згуртувати класний колектив, а  дітям відчути себе дорослими, грати і веселитися, паралельно отримуючи знання й уміння, які знадобляться їм у реальному житті.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...