четвер, 19 жовтня 2017 р.

Тиждень захисника України


Напередодні дня козацтва актив учнівської Дистрикторії підготував для учнів нашого закладу яскраву та патріотичну фотозону. Кожен хлопець зміг відчути себе козаком із довгим чубом, а кожна дівчинка – справжньою українкою у вінку з довгою косою.
Приуроченими до всеукраїнського свята стали змагання між 10-11 класами, у яких брали участь як хлопці, так і дівчата. Всі учні показали гідні результати і невдовзі будуть нагороджені грамотами за участь та відповідно до зайнятих місць.
Також, цієї суботи в центральному парку відбулася виставка зброї, організована Броварським НВК. Окрім того, подібна виставка пройшла на шкільному подвір’ї для учнів нашого закладу. Старшокласники ділилися набутими знаннями про тактичні характеристики зброї та різними цікавими фактами, які дізналися протягом навчання.  
Проведенням подібних акцій ми завдячуємо вчителю Захисту Вітчизни – Петру Володимировичу Яременко.
Ось так у БНВК пройшов тиждень захисника України. Ми вітаємо всіх чоловіків із днем козацтва, бажаємо залишатися такими ж хоробрими та сильними. Нехай ваш дух буде чистим й непохитним.
                                                         Зі святом!                
                                  Катерина Молнар, Голова Учнівської Дистрикторії БНВК

Немає коментарів:

Дописати коментар

Жовтневі вітання

Незмінно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Жовтень 2020 року не став виключенням. З самого ранку, 2 жовтня, у Бро...